En härlig sensommardag gick BBQLovers by Orangeriets Grillskola del 2 av stapeln.
Ett gäng förväntansfulla deltagare Fick tillaga en trerätters middag från våra Grillstationer från Rösle.
Till förrätt fick deltagarna fick göra ABT:s, Chili fylld med färskost och Cheddarost, för att sedan lindas i Bacon.
Vi gjorde även Pork Shots, Färskkorvar lindade med bacon och toppade med BBQ-sås och Cheddarost.
Till huvudrätt tillagades Spatchcooked Chicken, samt helgrillad Blomkål.
Till detta gjordes en Äpple & Currysås.
Som efterrätt grillades Ananas med Honung och Chili.
Utöver detta severades långkörda Kamben.
Vi grillade även en Drink med Vodka, lönnsirap, rosmarin och citron.
En fullspäckad dag med andra ord och samtliga deltagare gick hem mycket mätta och belåtna.
Är du intresserad av att gå på grillskola?
Vi kommer har ett tillfälle kvar denna säsong
Grillskolan går av stapeln 16:e September och vi kommer även ha flertalet tillfällen till våren.
Det finns fortfarande platser kvar till nästa tillfälle.
Kostnad endast 795 kr per person
Boka in dig genom att skicka ett mail till boka@orangeriet.vision
Kanske är även ditt företag intresserad av att göra ett gå på grillkurs med era anställda.
Hör av dig till oss på info@bbqlovers.se
Här följer några bilder från dagens aktiviteter:
Kanske gillar du också:
Kycklingspett Thai Style Next Post:
Grillad Fylld Portabello