Innertemperaturer på vilt och renkött
|
Rare |
Medium |
Well done |
Renstek |
58° |
60° |
70° |
Hjortfile |
58° |
60° |
70° |
Hjortstek |
65° |
68° |
70° |
Rådjurssadel |
60° |
62° |
65° |
Rådjursstek |
60° |
65° |
70° |
Vildsvin |
|
|
72° |
Vildsvinsstek |
|
|
72° |
Älgfilé, kalv |
|
|
65° |
Älgkött kalv, biff |
60° |
65° |
70° |
Älgfilé |
58° |
65° |
70° |
Älgstek, fransyska |
70° |
72° |
75° |
Älgkött kalv, entrecôte |
60° |
65° |
70° |
Älgkött, biff |
58° |
65° |
70° |
Älgkött, entrecôte |
58° |
65° |
70° |
BBQLovers.se använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att klicka på "Jag accepterar-knappen" samtycker du till att cookies används. För att kunna använda alla funktioner behöver du acceptera cookies..Jag förstår Läs mer Privacy & Cookies Policy