Här har ni ett grymt grymt tillbehör eller grillsnacks.
perfekt som försnacks tillsammans med en kall öl
Korvarna rökte jag själv, men det går även fint med färdigrökta korvar.
Här bör man använda färskkorv för bäst resultat.
Du behöver:
- Färska korvar
- Bacon
- Lagrad Prästost
- BBQsås
- Bokchunks
- Rökplanka
Gör så här:
- Börja med att röka Korvarna,( jag använde Bokchunks och rökte dem i 70 grader i 2 timmar)
- Vila korven i kylen över natten.
- Skär korven i 2cm tjocka skivor.
- Linda bacon runt korven.
- Häll i lite BBQ-sås och häll i osten.
- Ställ korvarna upp på plankan.
- Gör i ordning grillen för 2 zons grillning och ca 180-200 grader
- Lägg plankan direkt över glöden.
- Låt plankan ligga över direkt glöd ca 10 minuter så det ryker ordentligt från den.
- Flytta sedan över till en indirekt del på grillen och låt gå klart.
- Servera.
Kanske gillar du också:
Cooking Class med Junior Urias Next Post:
Smoked Candied Bacon