Nötkött

Innertemperaturer på nötkött

Rare  Medium  Well done 
Biff 50-55° 58-60° 70°
Brisket 95°
Entrecôte 50-55° 58-60° 68°
Flankstek 52° 55° 58°
Flap Meat 52° 55° 58°
Fransyska 60° 65° 70°
Högrev 55° 65° 95°
Nötbog 60° 65° 70°
Nötytterfilé 65°
Oxfilé 55° 58-60° 65°
Picanha 53° 56° 58°
Nötfärs 68° 70° 75°
Rostbiff 58° 70°
Ryggbiff 50-55° 58-60° 70°

About Björn Mineur

Chefredaktör för BBQLovers.se med ett brinnande intresse för grillning och BBQ. Arbetar som demonstratör för Weber samt grilla så fort tillfälle ges.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *