Innertemperaturer på nötkött
|
Rare |
Medium |
Well done |
Biff |
50-55° |
58-60° |
70° |
Brisket |
|
|
95° |
Entrecôte |
50-55° |
58-60° |
68° |
Flankstek |
52° |
55° |
58° |
Flap Meat |
52° |
55° |
58° |
Fransyska |
60° |
65° |
70° |
Högrev |
55° |
65° |
95° |
Nötbog |
60° |
65° |
70° |
Nötytterfilé |
|
65° |
|
Oxfilé |
55° |
58-60° |
65° |
Picanha |
53° |
56° |
58° |
Nötfärs |
68° |
70° |
75° |
Rostbiff |
|
58° |
70° |
Ryggbiff |
50-55° |
58-60° |
70° |
BBQLovers.se använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att klicka på "Jag accepterar-knappen" samtycker du till att cookies används. För att kunna använda alla funktioner behöver du acceptera cookies..Jag förstår Läs mer Privacy & Cookies Policy