Helgrillad Blomkål

by • augusti 2, 2017 • Grilltillbehör, Grönsaker, Recept, Vegetariskt & grönsakerComments (1)11130



Ett perfekt tillbehör och ett bra alternativ om du har vegetarianer på middagsbjudningen.
Så otroligt gott att man nästan överväger att bli vegetarian själv (Men bara nästan)
Denna rätt går finfint att låta gå med när du redan gör annat på grillen.

Du behöver:

Gör så här:

  • Gör i ordning din grill för indirekt grillning och ca 175 grader
  • Snitta ett kryss i roten på blomkålshuvudet.
  • Blanda ihop Whole Spice Rosemary Garlic Rub, olja, paprikapulver och färskhackad timjan
  • Pensla Blomkålshuvudet med oljeblandningen.
  • Lägg i grillformen och grilla indirekt tills blomkålshuvudet känns relativt mjukt.
    Det ska dock vara lite motstånd när du sticker igenom en sticka. Räkna ca 1h.
  • Servera som tillbehör till valfri grillrätt.
(Visited 8 767 times, 1 visits today)

Pin It

One Response to Helgrillad Blomkål

  1. Mikael skriver:

    Supergott! Gjorde igår för första gången och alla gäster blev förtjusta.

    Men jag undrar: varför ska man lägga den i en grillform? Vad blir skillnaden om man bara lägger den på gallret?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *