fbpx

Fläskfilé fylld med fetaost, soltorkade tomater och bacon.

by • september 29, 2013 • Nyår, ÖvrigtComments (0)26229


 Fläskfilé fylld med fetaost, soltorkade tomater och bacon.

 Ett mycket enkelt grillrecept med lite inspiration från Italien.

 

Du behöver:

 

  • 1 fläskfilé
  • Valfri rub. (Jag använde Chef Pauls Meatmagic)
  • Fetaost
  • Soltorkade tomater.
  • Färsk basilika.

 

Gör så här:

 

Börja med att platta ut fläskfilén till ett ark.

Blanda ihop fetaost, hackade soltorkade tomater, några hackade färska basilikablad och bland i lite av oljan från dom soltorkade tomaterna.

Mosa tillsammans detta med en gaffel tills det blir en sorts pasta.

 

Bred ut detta på arket av fläskfilén.

Rulla sedan ihop och rubba med rubben.
Linda bacon runt, och rubba ytterligare en gång med rubben.

Jag brukar använda steksnöre runt som att baconen inte ska rulla upp sig.

När den är krispig vid servering så håller den ihop själv.

 

Grilla indirekt på medelhög värme, ca 150 grader tills filén når en innertemperatur på 63 grader.

Låt vila en stund och skiva sedan upp.

 

(Visited 16 859 times, 1 visits today)
Pin It

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *