Detta är ett riktigt trevligt vegtariskt tillbehör.
Stora fina portabellosvampar fyllda med ost och Pimientos de Padrones
Passar på vilken grillbricka som helst.
Du behöver:
- Portabellosvampar
- Philadelphiaost
- Riven lagrad Cheddarost
- Pimientos de Padrones (Eller annan chili)
- Persilja
Gör så här:
- Gör i ordning din grill för indirekt värme och ca 150-175 grader
- Plocka bort foten på svampen
- Finhacka persilja och Pimientos de Padrones
- Blanda ihop färskost, riven cheddarost, chili och persilja
Se till att ha en något större andel cheddar än färskost - Fyll Portabellon med blandningen
- Grilla indirekt i ca 30 minuter eller tills osten fått en fin yta
och Portabellon har krympt ihop något och släppt vätska - Servera som tillbehör till valfri grillrätt.
Kanske gillar du också:
BBQLovers by Orangeriets Grillskola Del 2 Next Post:
Julmustglaze