Bidraget The Sambalburgare är inskickat av Christer Karlsson.
Christer har under en längre tid förgylld BBQLovers grillforum med trevliga burgare varje tisdag, och ligger även bakom Grillat i Imnäs.
Gör så här:
Använd nymald högrev så den kan serveras rosa.
Väg upp 150 grms bollar och blanda i en tsk sambal oelek i varje boll.
Platta ut dem, salta och peppra på utsidan.
Låt vila i kyl en halvtimme.
Grilla burgarna över direkt, mediumvarm, glöd till önskad grad.
Jag gillar medium.
Servering.
Nedifrån och upp Smörad och rostad brioche.
Majjo Strimlad salladskål Burgaren Majjo igen
Tomatskivor Rikligt med rostad lök Brioche igen.
Sen kan man dubbla den om man är extra hungrig.
Smaklig måltid.
Kanske gillar du också:
Vilken matkasse ska man välja? Next Post:
Burger #no1