Bidraget PE’sPLaZzAs BBQ Burger i BBQLovers Burger Open 2016 kommer från Pierre Elmgren
Du behöver:
1 kg Högrev (70%)
Bacon ca 10 % för talgens skull & för den lätta smaken av rök kött från babyribbs 10% Köttet från oxsvans 10% för smakens skull
Mal färsen 3 gånger
2 msk ca Salt (maldon flingsalt )
2 msk ca Svartpeppar (tellicherry blackpepper)
2-3 msk ca Umamin
Som du ha på köttet vid andra malningen så du blandar runt det med färsen under tredje gången.
Smaksätt runt om med tillbehör
Just denna burgare har
Kolrostat briochbröd
Med en klassisk dressing i botten
Blandad grönsallad
Burgare 1
Pepper jack Chess
Burgare 2
Tomat
Gurka
Lök
Dressing
Majonnäs ( hemslagen helst)
2-3 msk Bostongurka
1-2 msk jonnys senap
1-2 msk ketchup
Sedan grillar du hamburgaren på ett stek bord på grillen för att slippa att all god smak droppar bort i glöden
Pierre Elmgren
Kanske gillar du också:
More is More Next Post:
Brutal Pirates Burger