Så här förbereder du din brisket för smokern
Brisket, eller oxbringa är väldigt populärt i USA och en riktigt klassik BBQ-rätt.
Tillagad på rätt temperatur i somkern så är det gudomligt gott.
När du köper en bit oxbringa i butiken är den ofta redan trimmad, men när du köper den direkt hos slaktaren får du ofta en större bit, och det kan vara bra att veta hur du gör för att
trimma den så den är redo för din smoker.
Det första du gör är att sköra bort biten med hårt fett som sitter ovanpå.
Så här ser det ut när den biten är borta
Därefter trimmar jag kanterna något
Därefter skär jag bort lite av fettet ovanpå.
Men bara dom större bitarna
Till sist skär jag av toppen, för att få en jämnare bit.
Så här ser den ut när den är förberedd för smokern.
Nu är det dags att förbereda bringan med en bra rub.
Titta mitt recept HÄR hur du gör en riktigt bra brisket.
Kanske gillar du också:
Så här binder du upp en kyckling Next Post:
Smokenator
[…] Trimma din brisket (Hur du gör hittar du HÄR) […]
[…] TILL GUIDEN […]
Antingen har jag fel på alla mina datorer eller så fungerar inte länkarna till dina bilder, går inte att se dem tyvärr.
Tyvärr är bilderna inte fungerande 🙁