Så här förbereder du din brisket för smokern
Brisket, eller oxbringa är väldigt populärt i USA och en riktigt klassik BBQ-rätt.
Tillagad på rätt temperatur i somkern så är det gudomligt gott.
När du köper en bit oxbringa i butiken är den ofta redan trimmad, men när du köper den direkt hos slaktaren får du ofta en större bit, och det kan vara bra att veta hur du gör för att
trimma den så den är redo för din smoker.
Här hittar du en film från grymma Hanks BBQ som visar på svenska exakt hur du går till väga
Nu är det dags att förbereda bringan med en bra rub.
Titta mitt recept HÄR hur du gör en riktigt bra brisket.
Kanske gillar du också:
Så här binder du upp en kyckling Next Post:
Smokenator
[…] Trimma din brisket (Hur du gör hittar du HÄR) […]
[…] TILL GUIDEN […]
Antingen har jag fel på alla mina datorer eller så fungerar inte länkarna till dina bilder, går inte att se dem tyvärr.
Tyvärr är bilderna inte fungerande 🙁