fbpx

Rotisseriegrillad ananas

by • april 28, 2013 • Dessert, Nyår, RotisserieComments (0)6930


Rotisseriegrillad ananas

Denna grilldessert är otroligt läcker och enkel.
Även om du inte har ett rotisserie på din grill är den enkel att göra.
Ställ då istället ananasen upp på gallret.

Rotisseriet gör att du får en jämn fin yta på frukten.

Skala ananasen ordentligt, så inget av skalet är kvar på frukten.
Låt blasten sitta kvar, mest för utseendets skull.
Vill du rädda den lite, så lägg lite folie om den vid grillningen.

Du behöver:

  • 1 dl flytande honung
  • Kokosflingor
  • Limejuice
  • 1/2 krm Chilipulver

blanda ihop allt till en glaze

Pensla hela frukten med blandningen.

Trä upp ananasen på spettet och grilla på medelhög värme tills den fått fin färg och blivit något mjuk.

Tänk på att klä blasten med lite folie, så den håller sig fin till serveringen.

Servera tillsammans med vanlijglass.

(Visited 2 293 times, 1 visits today)
Pin It

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *