Detta bidrag är inskickat av Jerker Nilsson.
Som ser sig själv som en väldigt glad amatör på matlagning, oftast lite lat, men att jag ibland testar olika saker för att prova något nytt, oavsett om det gäller stekta godsaker som här eller bakning 🙂 Privat är jag långtidssjukskriven och gillar att orientera, springa, läsa, se på film och umgås med min fru
du behöver:
- 400 g Älgfärs
- Salt och svartpeppar efter smak
- 2 dl Turkisk yoghurt
- ½ dl Rårörda lingon
- 1 msk Riven pepparrot
- Kantareller
- Smör
- Inlagd gurka
- Tomat
- Sallad
- 4 st hamburgerbröd
Gör så här:
- Blanda färs med salt och svartpeppar.
- Blanda yoghurt, rårörda lingon, nyriven pepparrot, salt och peppar till en dressing.
- Stek kantarellerna i smör.
- Lägg ihop burgare tillsammans med såsen, kantarellerna, tomater,sallad och inlagd gurka i ett hamburgerbröd av större storlek.
Kanske gillar du också:
HBT-Burgarn Next Post:
Burger 6.0