fbpx

Den perfekta EM-grillfesten

by • juni 9, 2016 • ÖvrigtComments (0)3850

Det finns inte mycket som folk älskar mer än grillfest, stora fotbollsturneringar som EM 2016 och svenska anfallaren Zlatan Ibrahimovic.
Denna sommar får vi se alla tre ingredienser på samma ställe, vilket innebär att du kan skapa en sommarkväll som blir värd att minnas.

EM 2016 är här, det varma vädret är här och grillsäsongen är här.

Zlatan är också här, för en sista internationell turnering.
Så vad är mer passande än att slå ihop allt för att skapa den perfekta Zlatan-inspirerade grillfesten?

zlatan

 

Fotbollen tar endast upp en ganska liten del av grillfesten men ett par få bet kommer att göra susen. Se till så att det finns musik för att skapa fina sommarvibbar.
När matchen börjar kan man dra ner volymen lite.

Se till att du har alla sommarplågor så att alla kommer i rätt partystämning. Ta en titt på iTunes eller Spotify för att få reda vad folk gillar just nu.
Kanske vill du lyssna på BBQLovers egna spellista 

 

Du kommer att behöva mat och dricka – hamburgare, korv, ribs, pulled pork, öl och cola. Många kommer vilja äta och med det i åtanke vill du ha något enkelt men effektivt och vad passar då bättre än de tidlösa klassikerna?
Ta en titt på vår burgarskola. Där får du tipsen om hur du bjuder din besökare på den perfekta burgaren.

Kanske startar du grillen tidigt på morgonen och kör ett gäng ribs.
Här är det viktigt med låg temperatur, mycket rök och en lång grilltid.
Här hittar du 12 fantastiska ribsrecept.

ribsburgarskola5

 

Hyr eller köp stolar. Det blir inga fina minnen från en fest när man går hem med ömma fötter efter att ha fått stå i flera timmar! Att gästerna ska ha det bekvämt glöms ibland bort och kan vara nyckeln till en lyckad fest.

 

Spel är alltid nyckeln. Oavsett om det är barn eller vuxna så älskar alla lite äventyr i trädgården. Såklart vore det inte fel med en fotboll, med tanke på temat för kvällen. Vi kanske till och med har nästa Zlatan bland oss.

 

Viktigast är att ha minst en, helst två TV-apparater för att visa matchen. Se till så att allt är fixat när Sverige börjar spela. Det vore katastrof att missa något av matchen, vilket vi fick se prov på i deras 3-0-vinst mot Wales nyligen. Zlatan, Mikael Lustig och Emil Forsberg är redo att skina i sommar, och de kommer se till så att dina gäster är ordentligt underhållna.

 

Så fort allt har lugnat ner sig är det dags att slå sig ner, ta en hamburgare och njuta av detta sommarmästerskap som hela Europa kommer att titta på.

 

Grillfester är alltid roliga, men om du följer dessa steg så kommer du ha en grillfest som alla kommer minnas.

 

Så där har du det. Vi har gett dig en grund för en briljant EM-grillfest. Nu är allt du behöver lite Zlatan-magi så tar resten hand om sig själv.

 

Glad sommar!

 

(Visited 1 195 times, 1 visits today)
Pin It

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *