fbpx

Baconlindad brysselkål på grillen

by • augusti 6, 2013 • Apetizers, Bacon, GrönsakerComments (1)12457


Baconlindad brysselkål på grillen

 

Det mesta går att grilla.
Även brysselkål, tillsammans med bacon blir dom ett fint tillbehör till dom flesta grillrätter.

Du behöver:

  • 1-2 msk olivolja
  • 1/2-1 tsk gourmetsalt
  • 1/2-1 tsk malen svartpeppar
  • 1/2-1 tsk lökpulver
  • 1/2-1 tsk vitlökspulver
  • 1/2-1 tskl Sellerisaltt
  • bacon

Gör så här:

Förkoka brysselkålen några minuter.
Dom får inte bli helt mjuka.

Blanda ihop alla torra kryddor i en skål.

Pensla brysselkålen med olivolja och doppa i skålen med kryddor.

Linda in i bacon och fäst med en tandpetare.

Grilla sedan kålen runt om direkt på medelhög värme, tills baconen fått färg

(Visited 4 691 times, 1 visits today)
Pin It

One Response to Baconlindad brysselkål på grillen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *