Baconlindad brysselkål på grillen
Det mesta går att grilla.
Även brysselkål, tillsammans med bacon blir dom ett fint tillbehör till dom flesta grillrätter.
Du behöver:
- 1-2 msk olivolja
- 1/2-1 tsk gourmetsalt
- 1/2-1 tsk malen svartpeppar
- 1/2-1 tsk lökpulver
- 1/2-1 tsk vitlökspulver
- 1/2-1 tskl Sellerisaltt
- bacon
Gör så här:
Förkoka brysselkålen några minuter.
Dom får inte bli helt mjuka.
Blanda ihop alla torra kryddor i en skål.
Pensla brysselkålen med olivolja och doppa i skålen med kryddor.
Linda in i bacon och fäst med en tandpetare.
Grilla sedan kålen runt om direkt på medelhög värme, tills baconen fått färg
Kanske gillar du också:
BBQ Brisket(Oxbringa) Next Post:
Grillad Kronärtskocka
[…] TILL RECEPTET […]