Pimentos de Padrones!
Denna fantastiska chilifrukt.
Du hittar den på mer eller mindre alla tapasbuffér och är supergod.
Vanligtvis steks dom i stekpanna med lite olivolja och salt, men vill du ta denna tapasrätt ett steg längre så följ vårt recept här, Du får en djup rökig smak på dina padrones.
Du behöver:
- Pimentos de Padrones (Eller annan valfri chili såsom Jalapeno, Anaheim, Poblanos mfl)
- Olivolja
- Salt
Gör så här:
- Tänd din grill och se till att få riktigt hög värme.
- Använd naturlig kol (Briketter rekommenderas ej här)
- Nä du fått en jämn het glödbädd, så lägg dina padrones direkt på glöden
- Vänd några gånger.
- När dom börjar få yta så plocka av med en grilltång.
- häll lite olivolja över och salta.
- Servera sedan som tillbehör till valfri grillrätt.
Kanske gillar du också:
Flank med Jägersmör Next Post:
Den perfekta EM-grillfesten