Körsbärsröka kycklingklubbor

by • • Fågel, RökComments (0)3361


Igår blev det lite kyl och frystömning hemma.

Till slut blev det kycklingklubbor.

Rubbade dessa med Adams Rib Rub.

Slängde ihop en enkel sallad, med ruccola, blomkål, gurka, tomat och jordgubbar.
Gjorde även en av mina favoritsåser med turkisk yoghurt, mango chutney, en skvätt sweet chilisås och en skvätt pain is good garlicsauce.
Pain is good, är en av mina favoritsåser, funkar utmärkt till kycklingvingar, eller allmänt som grillsås, dock är den väldigt stark.

Kolla pain is goods olika produkter på grillhouse.se

 

Jag gjorde i ordning Webern för indirekt grillning och ca 150 grader.
Sedan såhär i körsbärstider så har jag och familjen ätit mängder med körsbär.
Har sparat alla kärnor, tvättat av och torkat i en skål.
Dessa slänger jag på glöden för att få fin röksmak.
Detta tips fungerar även på andra kärnor såsom persikor och mandariner.

 

Till detta kokade jag lite pasta som blandades med pesto.

 

En enkel vardagsrätt på grillen helt enkelt.

 

kyckling

(Visited 911 times, 1 visits today)

Pin It

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *