Igår hade jag en riktigt härlig arbetsdag i solen.
Jobbade för Weber truck tour i Malmö, där vi höll utbildning för våra återförsäljare.
Deltagarna fick grilla en hel meny med förrätt, huvudrätt och efterrätt. Allt skapat på grillen.
Först röktes en bit lax i Weber Summit till förrätt.
Denna röktes med Äppelflis.
Därefter grillades Tri-tipstekar direkt på Weber 57:an, innan dess hade klyftpotatis stått och gått där.
Därefter gjordes en typ av Gino i Webers Kycklinghållare där vi smälte choklad i mitten.
Mycket givande och har snackat mycket härlig grill med folk.
Hoppas återförsäljarna nu fått lite värdefulla tips och säljer produkterna som smör i solsken.
Har ni möjlighet att besöka Webertrucken, så gör det. Härkan ni känna och klämma på dom flesta grillarna i sortimentet
Samtidigt som ni får se massa kul tillbehör och prata grill med riktiga proffs.
Schemat finner ni längst ner i detta inlägg.
Ber om ursäkt för lite dåliga bilder.
Kanske gillar du också:
Vinst i årets Kock-tävling Next Post:
Martinilax på Citronplanka