Happy BBQ Aisen pytt i panna
En riktigt trevlig wok med inspiration av Asien.
Här röks revbenen en stund innan för extra smak
Du behöver:
- Tjocka revben
- Potatis
- Salladslök
- Spetskål
- Kimchi Bulgogi (koriander marinad)
- Flytande honung
- Japansk soja
- Sesamfrön
Gör så här:
- Jag började med att delade upp de tjocka revbenen.
- Tänd upp smokern med ekchunks.
- Se till att den stabiliserade sig på 150 grader.
- Undertiden blandade jag en glaze på Bulgogi (koreansk marinad), japansk soja, honung och kimchi och sesamfrön.
- Sedan la jag revbenen i smokern och rökte bitarna i ca 2 timmar, då var de mjuka och härliga.
- Förkokte potatis i 10 minuter sedan delade jag upp dem.
- Jag ångkokte strimlad spetskål och salladslök i 5 minuter.
- Tände på grillen och lade på stekhällen när revbenen vilade.
- Jag skar bort benen och delade upp revbenen.
- Lade på revbenen på hällen och hällde på lite glaze på dem.
- Sedan på med potatisen och mer glaze, sist på med spetskål och lök och på med resten av glazen.
- Blanda ihop allt och servera med lite extra soja och Kimchi.
Kanske gillar du också:
Rosmarinrökt Kycklingfilé med Supersallad Next Post:
Senapsrubbad Sliced Pork