fbpx

Happy BBQ Asia Pytt

by • mars 17, 2017 • Gris, Övrigt, Recept, RökComments (0)7412


Happy BBQ Aisen pytt i panna

En riktigt trevlig wok med inspiration av Asien.
Här röks revbenen en stund innan för extra smak

Du behöver:

  • Tjocka revben
  • Potatis
  • Salladslök
  • Spetskål
  • Kimchi Bulgogi (koriander marinad)
  • Flytande honung
  • Japansk soja
  • Sesamfrön

Gör så här:

  • Jag började med att delade upp de tjocka revbenen.
  • Tänd upp smokern med ekchunks.
  • Se till att den stabiliserade sig på 150 grader.
  • Undertiden blandade jag en glaze på Bulgogi (koreansk marinad), japansk soja, honung och kimchi och sesamfrön.
  • Sedan la jag revbenen i smokern och rökte bitarna i ca 2 timmar, då var de mjuka och härliga.
  • Förkokte potatis i 10 minuter sedan delade jag upp dem.
  • Jag ångkokte strimlad spetskål och salladslök i 5 minuter.
  • Tände på grillen och lade på stekhällen när revbenen vilade.
  • Jag skar bort benen och delade upp revbenen.
  • Lade på revbenen på hällen och hällde på lite glaze på dem.
  • Sedan på med potatisen och mer glaze, sist på med spetskål och lök och på med resten av glazen.
  • Blanda ihop allt och servera med lite extra soja och Kimchi.
(Visited 1 353 times, 1 visits today)
Pin It

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *