Hej alla goa grillare.
Då var det dax för mig att presentera något nytt.
Tanken att man kan grilla allt, är som tidigare bekant.
Fick syn på dessa godsaker när jag besökte en asiatisk butik på Möllevångstorget i Malmö.
Frågade dem i butiken om deras tips på tillagning, fritera!!!
Nä tänkte jag, de skall på grillen, och så blev det.
Låren lades i en marinad på soja, chilli, vitlök, i nån timme,
Värmde upp grillen till ca 200 grader. La dem på indirekt värme i ca 15 min.
Lades över på hetsidan i ca 1 min på var sida. Penslades med marinaden under tiden.
Måste på påstå att det blev en hit. Texturen på köttet påminner starkt om kyckling, och att äta dem var som att tugga en vinge på en kyckling,
dock torrare i sin smak än kyckling som då har sitt skinn som gör de saftigare-
Det här var första gången, och definitift inte sista, får väl finslipa det hela.
Lycka till alla, för jag lovar att ni kan impa på era vänner.
Med vänlig hälsning Bobby Winther
Besök gärna min mat&grill sida på Facebook…Bobby winthers mat & Grill
Kanske gillar du också:
Isterdoppad Högrev och hängmörning av Entrecote Next Post:
Bakad sötpotatis injicerad med romsmör
Har varit duktigt sugen på att testa grodlår själv också. Sett att Coop i Borlänge har det i sortimentet titt som tätt.
Får nog testa jag med. 🙂
http://likky.se – Min matblogg