Grodlår på Grillen!?

by • februari 10, 2015 • Kött, Nyår, ReceptComments (1)3527


Hej alla goa grillare.
Då var det dax för mig att presentera något nytt.
Tanken att man kan grilla allt, är som tidigare bekant.

Fick syn på dessa godsaker när jag besökte en asiatisk butik på Möllevångstorget i Malmö.
Frågade dem i butiken om deras tips på tillagning, fritera!!!
Nä tänkte jag, de skall på grillen, och så blev det.

Låren lades i en marinad på soja, chilli, vitlök, i nån timme,
Värmde upp grillen till ca 200 grader. La dem på indirekt värme i ca 15 min.
Lades över på hetsidan i ca 1 min på var sida. Penslades med marinaden under tiden.
Måste på påstå att det blev en hit. Texturen på köttet påminner starkt om kyckling, och att äta dem var som att tugga en vinge på en kyckling,
dock torrare i sin smak än kyckling som då har sitt skinn som gör de saftigare-
Det här var första gången, och definitift inte sista, får väl finslipa det hela.
Lycka till alla, för jag lovar att ni kan impa på era vänner.

IMG_1115IMG_1118

Med vänlig hälsning Bobby Winther

Besök gärna min mat&grill sida på Facebook…Bobby winthers mat & Grill

(Visited 763 times, 2 visits today)

Pin It

One Response to Grodlår på Grillen!?

  1. Jah Miro Key skriver:

    Har varit duktigt sugen på att testa grodlår själv också. Sett att Coop i Borlänge har det i sortimentet titt som tätt.
    Får nog testa jag med. 🙂

    http://likky.se – Min matblogg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *