fbpx

Bästa Gasolgrillarna Inför Säsongen 2020

by • januari 27, 2020 • ArtiklarComments (0)4283


Veckorna går fort, vintern kommer snart vara över och grillsäsongen är äntligen tillbaka. Om det är dags att köpa en ny grill kan en gasolgrill vara rätt val för dig, eftersom den här typen av grillar har många fördelar jämfört med kolgrillar. Här tipsar vi om tre av de bästa gasolgrillarna inför säsongen 2020.

 

Gasolgrillens främsta fördelar är att den värms upp snabbare än en kolgrill och det går även att finjustera värmen. Du behöver inte hålla på med grillkol och tändvätska, samtidigt som det går att tillaga saker på lägre eller högre värme än vad en kolgrill kan ge. En bra gasolgrill gör helt enkelt grillningen enklare, säkrare och går dessutom att använda på balkongen såväl som i trädgården. Här är de tre bästa gasolgrillarna för kommande grillsäsong:

Weber Q3200
På testsidan Testat.nu brukar Weber få bra betyg och grillen är en favorit för både hemmakockar och grillexperter. Weber-grillar brukar vara utomordentliga på värmefördelning och allt från temperatur, funktionalitet och grillyta brukar få toppoäng. Weber Q3200 har två brännare i rostfritt stål, steglöst reglage, elektronisk tändning och kraft på 6,35 kW. Weber Q3200 har dessutom ett pris som är svårt att slå. Weber 3000 är samma grill i grund och botten, men modellen Weber Q3200 har en lampa i handtaget, en brödkorg och elektrisk tändning.

 

Landmann Avalon 4.1 PTS
Landmann Avalon 4.1 är en klassisk grill som är mycket populär. Landmann Avalon är idag en topprankad grill på Inspekto.se och den har varit bäst i test i det danska magasinet Gear och den norska tidningen Vi Menn. Landmann Avalon har funnits på marknaden sedan 2009, men Landmann Avalon 4.1 PTS är en uppgraderad version och har det uppgraderade värmesystemet PTS (Power Thermal Spreading) som är Landmanns unika teknologi. Värmesystemet ger hela grillytan en mycket bättre värmefördelning jämfört med de äldre modellerna. Landmann Avalon 4.1 PTS är en större gasolgrill med en grillyta på 70,5 x 49,5 cm.

 

Broil King Baron 490

Broil King är Kanadas ledande gasolgrill-tillverkare och är ett perfekt val om du vill grilla på ett amerikanskt eller kanadensiskt sätt. Det bästa med grillen är att det finns ett rotisseri som gör att du kan grilla stora köttstycken. Rotisseriet roterar långsamt under grillning och du kan till exempel grilla kyckling eller styckdelar av gris. Broil King Baron 490 har fyra huvudbrännare, en sidobrännare och rotisseribrännaren. Grillens huvudbrännare är av typen dual tube som ger en jämnare värmefördelning. Broil King Baron 490 har dessutom mycket bra avställningsytor med sidobord på båda sidorna samt upphängningsmöjligheter för redskap på båda sidorna.

(Visited 2 327 times, 1 visits today)
Pin It

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *