fbpx

Webers nyheter 2014

by • november 11, 2013 • ProdukterComments (0)6427

 Nu börjar tillverkarnas nyheter inför nästa års grillsäsong dyka upp.
Först ut är Weber med 21 nya produkter.

Det finns en hel del spännande grilltillbehör.

Ser fram emot att få testa och att få dema dessa fantastiska kvalitetsprodukter.

Alla texter och bilder är hämtade från Webers hemsida www.webergrill.se

 

getimage (1)

 

Whiskyrökflis.
Äkta amerikansk BBQ – då behövs det rök! Prova på rökning och upptäck en helt ny grillvärld – det är smidigt och enkelt och fantastiskt gott. Allt från rökt lax och stek till rökta burgare och rökt brieost – för att inte glömma klassikern framför alla, pulled pork. Allt är möjligt, och du kommer ett steg närmare en äkta BBQ. Du kan röka på i stort sett alla Webers grillar och allt du behöver är en liten dos rökträ, som finns i fem varianter. T.ex. whiskey.

 

 

getimage (3)

 

Tidigare har de tillbehörsprodukter som ger dig större möjligheter vid grillen främst varit avsedda för de stora grillarna och tillbehörssortimentet till de bärbara grillarna har varit mer sparsmakat. Men nu ändrar vi på det. 2014 lanserar vi nämligen en tillbehörsserie till Weber Q1000/100- och 2000/200-serien bestående av stekgaller, långpanna och gjutjärnspanna.

 

Stekgaller

En läcker stek, en saftig kyckling eller kanske en mör fläskstek med knaprig svål. Det lilla Weber Original Stekgallret till Weber Q1000/100- och 2000/200-serien är ett måste för alla som vill skapa mirakel på mindre yta. Stekgallret lyfter upp köttet något över gjutjärnsgallret, vilket innebär att luften kan cirkulera runt hela steken. På så sätt kan du uppnå exakt samma effekt som när du grillar med indirekt värme på de större gasolgrillarna. I kombination med långpannan leds köttsaft och smak enkelt undan från gasolgrillens brännarrör, vilket innebär att du slipper igensättning och underlättar rengöringen av grillen betydligt.

 

Fakta

– Tillverkat i rostfritt stål

– Passar till Weber Q1000/100- och 2000/200-serien

– Används i kombination med Weber Original™ långpanna

 

Rekommenderat pris

Weber Original™ Stekgaller, liten – Weber Q®1000/100-serien: kr. 219,-

Weber Original™ Stekgaller, stor – Weber Q®2000/200-serien: kr. 249,-

 

Långpanna i aluminium

Webers lilla långpanna i aluminium är tillverkad för att komplettera det lilla Weber Original Stekgallret till Weber Q1000/100- och 2000/200-serien, och kan användas när du tillagar stek eller kyckling. Långpannan leder effektivt undan köttsaft och fett från gasolgrillens brännarrör, vilket ger bästa möjliga resultat när du grillar och betydligt smidigare rengöring av grillen. Därmed kan du fokusera på det viktigaste – maten och trivseln vid grillen.

 

Fakta

– Tillverkad i aluminiumfolie

– Används i kombination med Weber Original™ Stekgaller

– Perforerat, så att köttsaft och fett försvinner lätt

– Passar till Weber Q1000/100- och 2000/200-serien

 

Rekommenderat pris

Weber Original™ Aluminium Långpanna, liten – Weber Q®1000/100-serien: kr. 69,-

Weber Original™ Aluminium Långpanna, stor – Weber Q®2000/200-serien: kr. 79,-

 

Gjutjärnsstekplatta

Varför nöja dig med att grilla burgare, biffar och korv när du kan flytta ut all matlagning – och därmed även steklukten – från köket och ut på grillen? Med Weber Original Gjutjärnsstekplatta till Weber Q1000- och 2000-serien kan du enkelt utöka din grillrepertoar med allt ifrån köttbullar och stekt ägg och bacon till scrambled eggs. Stekplattan tar bara upp hälften av grillytan så du kan låta den andra halvan av det tvådelade grillgallret ligga kvar på grillen. Det gör att du kan grilla och steka samtidigt – och få det bästa av två världar.

 

Fakta

– Tillverkad i porslinsemaljerat gjutjärn

– Passar till Weber Q1000- och 2000-serien

– Läggs ned på den ena sidan av grillen, där den tar upp den ena halvan av gallret

 

getimage (4)

Klassisk dansk julanka med krispigt skinn och saftigt kött. Frasigt grillad kyckling som får det att vattnas i munnen. Och lammkött med perfekt gyllenbrun yta! Weber Original-rotisseriet till Weber Q1000/100- och 2000/200-serien är det optimala tillbehöret för dig som vill ha obegränsade utvecklingsmöjligheter vid grillen. Med rotisseriet roteras kyckling, anka, kalkon – vilken typ av kött som helst – under hela grillningen med hjälp av en liten motor. Du behöver därför inte vända köttet under själva grillningen – steken sköter sig själv och till på köpet följer köttsaften med runt så att du får en fantastisk saftighet och yta. Under tiden kan du njuta av kvällen på äkta grillmanér – tillsammans med gästerna och ett glas vin. Ett måste för alla grillentusiaster!

 

Fakta

– Består av rotisserihållare, motor, spett och gafflar i rostfritt stål

– Hopfällbar rotisserihållare

– Motordrag med en kapacitet på upp till 6 kg

– Passar till Weber Q1000/100- och 2000/200-serien

 

getimage (5)

 

Weber Q-serien tog grillvärlden med storm när den såg dagens ljus för 10 år sedan – och det gör den fortfarande. Men vi är inte dem som lever på gamla meriter. Inför säsongen 2014 presenterar vi därför en uppdaterad version av hela serien där de olika modellerna nu heter Q1000-3200 i stället för Q100-320.

 

Det första du märker är att Q-grillen har fått ett designmässigt lyft som bland annat omfattar lock, termometer, handtag, frontbygel, kontrollknapp, ben, vagn och hjul. Men det är inte bara designen som är ny – även funktionen har uppdaterats. Sidoborden har blivit robustare och klarar större tyngder. Dessutom har vi gjort några praktiska förändringar av vagnen till Q3000-modellerna – den har bland annat utrustats med hållare till brödhylla, grillgaller och gasolflaska. Dessutom är redskapskrokarna numera monterade på framsidan så att redskapen alltid har sin fasta plats vid grillen – även när överdraget är på. Sist men inte minst har alla nya Q-modeller utrustats med ett tvådelat grillgaller i porslinsemaljerat gjutjärn som gör att du kan byta ut den ena halvan av gallret mot en stekplatta.

 

Weber Q3200

Utgå från något storslaget och tillsätt en portion lyx. Möt den ultimata, moderna gasolgrillen och ett av Webers flaggskepp – självaste Weber Q3200. Smidigt och enkelt kan du få igång dina unika grillupplevelser och trivsamma kvällar runt grillen – varje dag. Med två brännare kan du grilla med både direkt och indirekt värme, och den stora grillytan kan användas till allt från hela kycklingar och saftiga biffar till läckra stekar, bakverk, hemgrillade pizzor och annat. Precis som på de stora Spirit-, Genesis- och Summit-modellerna. Det här kraftverket utstrålar verkligen lyx och erbjuder extra funktioner som sidobord, inbyggd termometer, lampa vid handtaget, en liten praktisk låda och en smart brödhylla. Funktioner som ger dig många möjligheter och garanterat ingjuter respekt bland grannarna.

 

Fakta

– 5 års garantiprogram

– Grillyta: 65 x 46 cm

– Lock och balja i aluminium

– Två brännare i rostfritt stål

– Tvådelat grillgaller i porslinsemaljerat gjutjärn

– Steglös värmereglering

– Tryckknappständning

– Två hopfällbara sidobord

– Termometer i locket

– Brödhylla

– Handtagslampa

– Låda under sidobordet

– Fastmonterad rullvagn

– Hållare till gasolflaska, grillgaller och brödhylla på rullvagn

– Redskapshållare på frontpanelen

– Vädertåliga hjul

– Tillverkad i USA

 

getimage (6)

Rökning är en av de allra största trenderna på grillområdet, och allt fler utökar sin grillsamling med en särskild rökgrill. Med en rökgrill blir det enklare att hålla ned temperaturen, vilket krävs när man röker mat. Men varför inte få ut så mycket som möjligt av upplevelsen när du väl har tänt din rökgrill? Med Webers rökstativ till Weber Smokey Mountain Cooker 47 och 57 cm hänger dina råvaror parallellt och du får ett jämnt rökresultat – utan att ta upp plats på gallret. Häng fisk, filéer och ostar på rad på krokarna och använd stängerna till korvar om du behöver mer plats. Du väljer själv hur högt maten ska placeras i förhållande till briketterna. Efter användning kan du enkelt ta isär rökstativet så att det tar mindre plats, och diska det i diskmaskinen.

 

Fakta

– Till rökning av fisk, filéer, korvar, ost m.m.

– Tillverkat i belagt stål

– Tål maskindisk

– Passar till Weber Smokey Mountain Cooker™ 47 cm och 57 cm

 

getimage (7)

Rotisseriet är sedan länge ett av de mest älskade tillbehören till grillen. Hel kyckling, hel anka, lammstek och andra läckra stekar som får rotera under grillens lock – enklare än så blir det inte! Rotisseriet bjuder dessutom på mängder av möjligheter för den som vill ge sig ut på nya, kreativa grilläventyr – inte minst med det mångsidiga grillspettsetet från Weber Original™, som utvecklats för just rotisseriet.   Även om grillspett är populära hos de flesta är det alltid något av en konst att få de olika råvarorna färdiga på samma tid – utan att delar av maten bränns vid. Med rotisseriet undviker du det. När du monterar spetten på rotisseriet roteras de under hela tillagningen, så att maten blir jämnt grillad. Du behöver med andra ord inte tänka på att vända spetten under grillningen, och kan servera spett till hela bordet utan någon större arbetsinsats. Setet innehåller 12 kraftiga spett i två olika längder, så att du kan välja det spett som passar bäst för situationen. Spetten har konstruerats för att få ett fast grepp om allt från kyckling och skaldjur till frukt och marshmallows, så låt fantasin flöda och låt alla gäster få sina favoritråvaror på spettet!

 

Fakta

– Består av ram och 12 spett – båda delarna i rostfritt stål

– 6 spett à 25 cm och 6 spett à 35 cm

– Passar till alla Webers rotisserier

– Rotisseri ingår ej

 

getimage (8)

 

Samma populära design som den superpraktiska brikettgrillen Go-Anywhere – fast till gasol. Den här lilla grillen är redo att användas på ett ögonblick och perfekt att ta med på utflykten. Några tryck på gnisttändaren och du är igång – precis som med Webers större gasolgrillar. Grillens kompakta storlek och platsbesparande design gör den enkel att packa ned och få undan när den inte används – till exempel i bilens bagageutrymme eller i förvaringsutrymmet på husvagnen. Det här är med andra ord en supersmart, bärbar grill i gasolversion som underlättar grillningen när du är i farten. Go-Anywhere® Gas är särskilt lämplig för grillning med direkt värme, t.ex. för biffar, fisk, kycklingfiléer och andra läckra styckdelar.

 

Fakta

– 10 års garantiprogram

– Grillyta: 25 x 41 cm

– Höjd: 37 cm

– Anslutning för engångsgasoltuber på sidan

– Kan kopplas till större gasolflaskor med hjälp av konverteringskit

– Manuell gnisttändare

– Nylonhandtag

– Värmesköld vid handtag samt under brännarrör i grillen

– Stålben som kan fällas samman under transport och som fungerar som lås på locket

– Porslinsemaljerat lock och balja

– Tillverkad i USA

getimage (9)

Det är viktigt att rengöra alla delar av grillen för att uppnå bästa möjliga resultat när du grillar. Då är det avgörande att du har flera grillborstar tillgängliga, så att du inte använder samma borste till att rengöra det fettiga gallret och exempelvis brännarrören på gasolgrillen. Då riskerar du nämligen att fettet fastnar i de små hålen där gasen kommer ut. Weber har ett brett borstsortiment och nu utökas utbudet med en ny och mindre detaljgrillborste. Med Weber Original™ Detalj-grillborsten har du den optimala borsten för att få bort smutsen på de mer svårtillgängliga delarna av grillen. Den är utformad för detaljrengöring och smyger sig enkelt in i alla spår och hål i grillgallret, mellan Flavorizer® Bars och brännarrör, så att du får bort all smuts.

 

Fakta

– Avsedd för rengöring av brännarrör, Flavorizer® Bars och andra mer svårtillgängliga delar av grillen.

– Mjuka stålborst

– Plasthandtag

– Läderrem

– Längd: 40,6 cm

– Kan användas på alla Webers grillar

 

getimage (10)

Ett grillspett kan vara så mycket! Det finns otaliga varianter av denna älskade grillrätt, och allt fler provar på mer alternativa varianter av grillspettet. ”Mangal” kommer från mellanöstern och betyder egentligen sammankomst av släkt och vänner. Vid en typisk mangal-måltid består maten av grillade grönsaker och shish kebab med olika typer av kött och andra läckerheter – och det är här Weber har fått inspirationen till mangal-spettsetet. Spetten är betydligt längre än normala grillspett, vilket skapar möjligheter för den som vill prova nya upplevelser på grillen. Mangal-spetsettet passar till Webers brikettgrill på 57 cm och innehåller fem spett i olika längder. Spetthållaren lyfter upp råvarorna över briketterna så att maten blir jämnt brynt hela vägen runt, och spetten roteras enkelt i hållaren utan att du behöver öppna locket under grillningen. Trä dina favoritråvaror på spettet i egna kombinationer och gläd hela familjen med de läckra och imponerande grillspetten.

 

Fakta

– Består av rund spetthållare, fem spett och avskärmning

– Mått på spetthållaren: 57 cm i diameter

– Spettens längd: 77 cm (3 st) och 24 cm (2 st)

– Spett tillverkat i rostfritt stål

– Passar till Webers brikettgrillar på 57 cm

getimage (11)

 

En läcker stek, kryddade revbensspjäll, saftig kyckling eller kanske några spröda toast. Den kombinerade hållaren för revbensspjäll och stek i Weber Style™-serien kan allt. De fem rostfria stålbyglarna är enkla att ta loss och vända efter behov, så att du antingen kan ställa revbensspjäll mellan dem eller lägga en stek i hållaren. Oavsett hur du använder den praktiska hållaren får du fördelarna med att grilla med indirekt värme: Hållaren lyfter upp maten något över grillgallret, så att luften kan cirkulera runt om. Resultatet är ett betydligt saftigare kött, och du undviker dessutom att bränna maten. I stället kan du luta dig tillbaka och ta det lugnt medan grillen gör jobbet åt dig.

 

Fakta

– 2-i-1-hållare till revbensspjäll och stek

– Fem avtagbara stålbyglar som kan vändas efter behov

– Tillverkad i rostfritt stål

– Stilren design

– Tål maskindisk

– Passar till Webers brikettgrill på 57 cm och större, till Weber Q®3000/300-serien och till de större gasolgrillarna

getimage (12)

En del har behov av mer plats än andra. Är du en av dem som känner att inte ens Webers stora gasolgrillmodeller – Spirit, Genesis och Summit – räcker till när du ska laga mat åt familj och vänner? Här kommer det splitternya höjningsbara setet med tre insatser som både ger större plats och skapar oanade möjligheter. Med setet kan du servera alla god mat samtidigt och utnyttja vartenda litet hörn av grillen när du lagar maten.

 

Stativ med grillspett

En av insatserna till det höjningsbara setet är ett stativ med grillspett. Du kan till exempel trä alla tänkbara råvaror på de åtta grillspetten som medföljer stativet och sänka ned dem regelbundet under tillagningen. På så sätt undviker du att maten bränns vid medan den grillas färdigt. I stället blir köttet och grönsakerna jämnt grillade hela vägen runt, och du får ändå plats över för att grilla andra tillbehör på själva grillgallret, eftersom spetten inte tar upp all yta. Inom kort har du läcker mat åt hela sällskapet … och idel glada miner runt hela bordet. Weber Original™ Elevation Rack fungerar som grundmodul i Elevation-systemet, som hör till grillspetten och även passar till grönsakskorgen och gallret i serien. Själva systemet passar till alla större gasolgrillar från Weber.

 

Fakta

– Nivåindelat stativ med åtta tillhörande grillspett

– Stativ och spett i rostfritt stål

– Stativet kan fällas ihop när det inte används

– Stativets längd: 57,5 cm

– Spettens längd: 34,3 cm

– Enkelt att rengöra – tål maskindisk

– Systemet passar till alla Webers större gasolgrillar i serierna Spirit®, Genesis® och Summit®

 

getimage (13)

 

Rotisseriet är sedan länge ett av de mest älskade tillbehören till grillen. Hel kyckling, hel anka, lammstek och andra läckra stekar som får rotera under grillens lock – enklare än så blir det inte! Rotisseriet bjuder dessutom på mängder av möjligheter för den som vill ge sig ut på nya, kreativa grilläventyr – inte minst med den praktiska Weber Original™-korgen till rotisseriet. Med den kan du tillaga de läckraste klyftpotatisar, som blir jämnt grillade och krispiga runtom. Korgen ger dig dessutom möjlighet att trolla fram saftiga kycklinglår, läcker köttfärslimpa och de mest delikata grönsaksblandningar, och plötsligt kan du även grilla plattfisk med högsta betyg på rotisseriet. Det justerbara locket ser nämligen till att råvarorna hålls på plats, så att de inte ramlar ur under tillagningen. Med korgen till rotisseriet behöver du inte längre tänka på att vända maten, och du får dessutom ett storslaget resultat som gläder både dig och dina gäster.

 

Fakta

–          Trådkorg i karboniserat stål

–          Glättad yta

–          Justerbart lock

–          Mått: 44 x 16 cm inkl. lock

–          Passar till Webers rotisserier för brikettgrillar, Weber Q®2000/200- och Weber Q®3000/300-serien samt de större gasolgrillarna

–          Rotisseri ingår ej

getimage (14)

I en stressig vardag när allt bara rusar på, kan det kännas både roligt och lyxigt att få varva ned, med att tända Webers rök- och ånggrill Smokey Mountain Cooker™ – eller ”WSM” som vi kallar den i dagligt tal. Den ger dig möjlighet att koppla av och ägna dig helhjärtat åt att pyssla med maten och att uppleva själva essensen i amerikansk BBQ. Det inbyggda vattenkaret gör att temperaturen sänks i själva grillen, så att du grillar ”low and slow” – en tillagningsform som ger revbensspjäll, karré och andra läckra råvaror en alldeles särskild smak och saftighet. Precis det som amerikanerna menar med en äkta BBQ! Low and slow-metoden bryter ned fibrerna i köttet på ett särskilt sätt, även de köttdetaljer med grov köttstruktur förvandlas till de mest delikata rätter. Det är det här man utnyttjar med exempelvis BBQ-klassikern pulled pork, som tillagas under flera timmar. WSM tillverkas i tre storlekar, och den minsta modellens kompakta storlek är lämplig för såväl nybörjare som för erfarna rökentusiaster, som är öppna för nya utmaningar och kulinariska upplevelser. När du väl har provat WSM kommer du alltid att längta efter den oemotståndliga smaken, den fantastiska doften och det trivsamma, långsamma tempot.

 

Fakta

·         10 års garantiprogram

·         Grillyta: 2 x 37 cm i diameter

·         Höjd: 79 cm

·         Porslinsemaljerat lock och balja

·         2 galler i rostfritt stål

·         Inbyggd termometer i locket

·         Nylonhandtag med värmesköld

·         Lyxöverdrag

·         Tillverkad i USA

getimage (15)

 

Allt handlar om precision. Vill du uppnå perfekt resultat varje gång du grillar är lyxtermometern från Weber Style™ ett måste. När du grillar större köttstycken handlar det nämligen inte bara om temperaturen i själva grillen, utan även om temperaturen inne i själva köttet. Det är nämligen den som avgör när köttet är färdigt att lyftas av. Weber har en rad termometrar och det nyaste tillskottet är Weber Style Trådlös, digital stektermometer, dubbel. Den trådlösa termometern från Weber Style™ är utrustad med två sensorer som gör det möjligt att övervaka temperaturen på två olika köttstycken på grillen samtidigt. Du behöver inte heller stå kedjad vid grillen medan köttet ligger på. Den trådlösa funktionen fungerar nämligen på 75 meters avstånd, och när maten når den rätta temperaturen signalerar termometern det till dig. Det här gör att du enkelt kan ha full kontroll på köttet ute på grillen samtidigt som du förbereder andra delar av måltiden inne i köket.

 

Fakta

–          Trådlös stektermometer med räckvidd på 75 meter

–          2 temperatursensorer i rostfritt stål

–          Modern, stilren design

–          Enkel att använda

–          Förprogrammerade stektemperaturer

–          Programmerbar

–          Temperaturintervall: 0–199° C

–          Utrustad med praktiskt fästclip

–          Timerfunktion

–          Inkl. batterier

getimage (16)

Sedan 1952 har Weber banat väg för nya trender inom grillning. Då var det den revolutionerande klotgrillen som fick grillentusiasterna att gapa och idag skapar samma klotgrill en liknande reaktion hos barnen. En leksaksgrill har nämligen sett dagens ljus. Leksaksgrillen i plast är en kopia av Webers populära One-Touch Premium med rengöringssystem, redskapskrokar och brikettgaller. Det kan till och med vara svårt att se skillnad på barn och vuxna när barnen tar på sig förkläde, vante och keps i barnstorlek och lägger de tillhörande plastmatvarorna – kotletter, majs, lök, fisk, korv och mycket mer – på grillgallret. Det hela fullbordas när man tänder grillen med plasttändaren och briketterna börjar lysa och ge ljud ifrån sig.

 

OBS! Det är leksakstillverkaren Norstar som står bakom leksaksgrillen men den är tillverkad i samarbete med Weber-Stephen Nordic. Vi hänvisar därför till Norstar vid frågor etc. rörande produkten.

 

Fakta

–          53 cm hög

–          39 cm i diameter

–          Till barn från 3 år

–          Olika plastmatvaror kan köpas till

–          Förkläde, vante och keps kan köpas till

getimage (17)

När du lagar middagen på grillen måste ha ordentliga knivar. Med knivarna i Weber Style-serien har du alltid den ultimata kniven till hands – nu har serien dessutom utökats med en filékniv. Filékniven är mycket funktionell och uppfyller kraven på ytegenskaper, hållbarhet och säkerhet och passar perfekt när du arbetar med kött. Kniven har inte bara snygg design – den ergonomiska utformningen gör att den ligger bra i handen och ger ett stabilt grepp när du ska filea köttet eller skära ut köttstycken.

Fakta

–          Filékniv i den exklusiva Weber Style™-knivserien

–          Tillverkad i tyskt, rostfritt kvalitetsstål

–          Klingans längd: 16 cm

–          Maximal skärpa

–          Stilren design

–          Passar även utmärkt som korvkniv

–          Passar till övriga knivar och knivsliparen från Weber Style™

–          Tål inte maskindisk

getimage (18)

Den amerikanska BBQ-klassikern pulled pork är mer populär än någonsin. Det annars oaptitliga köttstycket förvandlas på grillen till något av det allra yppersta på smakbarometern, och allt fler vill prova på utmaningen att tillaga det själv. Processen tar över 16–18 timmar och är en ren övning i att kontrollera grillens temperatur, så att köttet får ligga och gotta sig i röken under lång tid. Den här metoden resulterar nämligen i att fett och senor i köttet smälter bort och ersätts av en intensiv mörhet och läcker röksmak. Pulled pork är och förblir en av den amerikanska barbecuens riktiga mandomsprov … men egentligen är det faktiskt inte särskilt svårt. Med björnklorna från Weber Original™blir det enkelt att dra isär det varma köttet när tiden är inne. Klorna lossar köttet försiktigt och skiljer fibrerna åt utan att du behöver ta i köttet med händerna. Du får ett gott grepp om halssteken och kan även använda klorna till att lyfta stora köttstycken från grillen och över till skärbrädan. Det här är en pryl för riktiga grillmästare!

 

Fakta

–          ”Tänder” i rostfritt stål

–          Plasthandtag

–          Längd: 14,5 cm

–          Tål maskindisk

getimage (19)

Sätt färg på tillvaron – nu har sortimentet utökats med de två nya färgerna smoke grey och slate blue. Färgerna finns till utvalda grillmodeller – One-Touch Premium + 57 cm finns i båda färgerna och Genesis 330 finns i smoke grey.

getimage (20)

Ljudet av sprakande trä och värmen som sprider sig i trädgården eller på terrassen … Det finns nog inget mysigare än att runda av en trevlig grillkväll vid Webers Fireplace! Spännande historier berättas, minnesvärda ögonblick skapas och kvällen slutar alltid senare än planerat.
Och nu kommer en god nyhet för alla som älskar att sitta vid brasan. 2014 kommer nämligen en ny Fireplace-modell, så framöver kommer du att kunna välja mellan två olika varianter. Den nya Fireplace används utan lock så att värmen snabbt sprids till alla som sitter runt elden. Även om den är öppen mot regn och annan nederbörd behöver du inte vara orolig för att det ska bli översvämning i eldfatet. Modellen är nämligen försedd med hål i botten så att vattnet enkelt kan rinna bort. Den nya Fireplace har dock ett lock och en tillhörande lockhållare som används för att effektivt släcka elden när kvällen går mot sitt slut. Och till på köpet går det snabbt att montera nya Fireplace. En skruv och så är du redo koppla av och njuta av en skön kväll.

Fakta

·         Porslinsemaljerat lock och balja

·         Lockhållare

·         Nylonhandtag med rostfri värmesköld

·         10 års garantiprogram

getimage

Det finns inget bättre än att stå vid grillen och njuta av allt bara flyter på. Det goda maten är på gång, alla väntar med spänning och den trevliga stämningen har spritt sig bland gästerna. Och som grillmästare känner du dig självklart helt lugn eftersom du har din Webergrill och den bästa utrustningen vid din sida. Inte minst när det gäller köksredskapen. Weber Original™-serien erbjuder en rad olika redskap i värmetålig nylon som är något av det bästa du kan arbeta med. Alla detaljer är genomtänkta, designen är stilfull och elegant och serien har utvecklats särskilt för att passa till kastruller, stekpannor och wok-pannor som inte tål metallredskap. Det värmetåliga nylonmaterialet repar nämligen inte och förstör inte beläggningen, vilket är en stor fördel när de används med det populära och mångsidiga Weber Style™ Cookware System. I redskapsserien ingår slev, grytslev, stekspade, visp, pincett och woksett.

 

Fakta

– Tillverkad av värmetålig nylon

– Kan användas på keramiska ytor som t.ex. Weber Style™ Cookware System

– Längd: 28 cm

– Handtag med softcoat-beläggning

– Nylonsnodd för upphängning

– Enkel att rengöra – tål maskindisk

(Visited 1 427 times, 1 visits today)
Pin It

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *