Lördagen den 5:e september gick andra upplaga av fästning i rök av stapeln.
Bakom arrangemanget står en riktigt Eldsjälnämligen Martin Söderström.
Efter att han själv varit på medeltidsdagarna på Bohus fästning föddes idén om att fylla fästningen med glada grillar.
Sagt och gjort kontaktade han kommunen och förra året var det premiär.
Då var det endast ett fåtal inbitna grillare som fanns på plats, men i år är det något helt annat.
Massor av glada grillare fanns på plats och även flertalet företags som ville visa upp sina produkter.
Martin har själv raggat ihop sponsorer och det finns massor av fantastisk kött för deltagarna att ta hand om på bästa sätt.
Bland annat bjöds det på Hästentrecote, Flap meat, bogbladsstek, Tomahawkstekar, rökt röding, laxsidor, gambas, Lamm i alla dess former, ribs och fantastiska korvar.
Har nog aldrig ätit så mycket kött på en och samma gång.
Större delen av Sveriges grillelit var samlad,och man kan kalla detta för Sveriges grillkick-off där vi alla samlas och har trevligt.
Dessutom delades vårt pris BBQLovers.se Eldsjäl utför första gången.
Givetvis gick detta Till Arrangemangest grundar Martin Söderström
Motiveringen löd
Som med ett brinnande engagemang och glöd hjälper BBQ-Sverige att samlas och enas
Nedan följer ett kollage av bilder från detta fantastiska event.
Fotona är tagna av: Björn Johansson, Clas Westerlund, Christian Nordahl, André Lind, Birger Söderström , Helene Nilsson, Martin Strandner, Glenn Ljungberg och Mattias Bergsten.
Stort tack för era bidrag.
Kanske gillar du också:
Grillviner Next Post:
Cooking Class med Junior Urias