Beer Brats
Vi fortsätter på det tyska temat.
Detta är ett annorlunda sätt att grilla dina korvar.
Här får du en korv som är riktigt saftig med klara smaker av öl och kryddor som du
lägger i blandningen.
Korv i sig tycker jag är otroligt underskattat. Enkelt att grilla, barnen älskar det och det är
ju även så förbannat gott.
Tänk på att det är skillnad mellan korv och korv.
Satsa som alltid på kvalitetsprodukter, eller kanske gör du din egen?
Du behöver:
- Bratwursts
- Öl (gärna tysk lite mörkare öl)
- 1 gul lök
- 3 msk worcestershiresås
- 2 vitlöksklyftor
- Salt
- Peppar
- 1 msk tabasco (eller din favorit hotsauce)
Gör så här:
- Skiva löken och hacka vitlöken grovt
- Blanda ihop resten av ingredienserna utom korven i en form
- Salta och peppra efter tycker och smak
- Starta en 2-zons glöd i grillen med hög värme
- Grilla korvarna snabbt över direkt värme så dom får lite färg
- Ställ formen med ölblandningen direkt över glöden samtidigt.
- Detta för att få ölmixen varm
- När korvarna fått lite färg så lägg över dessa i formen med öl.
- Flytta över formen på den svala sidan och låt koka där en stund.
Servera i bröd med surkål, senap eller egentligen vad du vill.
Kanske gillar du också:
Kotlettrack med krispig svål Next Post:
Vinst i årets Kock-tävling