fbpx

Så hittar du rätt matkasse på nätet

För inte så länge sedan var ”storhandling” ett jobbigt, mödosamt och dyrt beting. Långa köer i mataffären, tunga matkassar och griniga ungar som bara ville därifrån. Det är tur att utvecklingen går framåt. I dag kan du byta ut storhandlingen mot en matkasse på nätet och lätt fixa biffen på bara några minuter hemma vid datorn. Få maten levererad till ditt hem utan att behöva köa en endaste sekund. Eller släpa på tio liter mjölk till dina törstiga tonårssöner.

Fenomenet med färdigkomponerade matkassar på nätet har fullkomligt exploderat på senare år. En guldgruva för den som vill bjuda familjen på inspirerande matveckor utan att för den sakens skull behöva lägga en massa tid på att hitta rätt recept och rätt råvaror. I de färdiga matkassarna kan du få recept, råvaror och (beroende på matkasse) även en del av matlagningen fixad som en helhetslösning. Det finns faktiskt så många aktörer som erbjuder matkasse på nätet att det är värt att göra lite research innan du beställer. En bra startpunkt är till exempel jämförelsesajten hittamatkassen.se.

Jämför enkelt matkassen på nätet

Hos hittamatkassen.se får du snabbt översikt över de olika näthandlarnas utbud av färdiga matkassar. Du hittar dessutom uppdaterade specialerbjudanden, och du kan söka dig fram till rätt matkasse genom att mata in dina egna preferenser. En bra matkasse ska naturligtvis matcha dina och din familjs särskilda behov. Kanske är ni vegetarianer? Någon glutenallergiker? Tajt budget? Individuell anpassning är ett självklart inslag för att få en nöjd, glad och mätt familj.

Många av de företag som erbjuder matkassar på nätet har varit verksamma länge. Andra är nyare aktörer. Här följer en presentation av några etablerade matleverantörer som gärna hjälper dig få ihop hushållets veckomeny på ett smidigt och smakfullt sätt.

Stort utbud av matkassar

Årstiderna erbjuder helt ekologiska produkter i sin matkasse. Bakom Årstiderna står ett team av kockar, forskare och bönder – riktiga matnördar som genom sina respektive professioner ser till att ge dig en riktig kvalitetsupplevelse på tallriken vecka efter vecka. Alltid 100 % ekologiskt. Årstiderna har flera olika matkassar i utbudet. Oavsett om du är flexitarian, vegetarian, vegan eller om du ska laga mat till barn och/eller glutenallergiker kan du hitta en kasse som passar ditt hushåll.

Linas matkasse var tidigt ute på marknaden med sina färdigkomponerade matkassar med hemleverans. Företaget Middagsfrid som står bakom Linas matkasse grundades redan 2007. Ett beprövat och uppskattat koncept som snabbt hittade sin plats i de svenska kylskåpen. Linas matkasse arbetar med svenska kvalitetsproducenter som erbjuder premiumråvaror efter säsong. Fokus ligger på klimatsmart, färsk och tillsatsfri mat och här hittar du bland annat kassar för både större och mindre hushåll, snabblagade kassar, barnvänliga kassar och lättlagade kassar.

Andra aktörer som erbjuder matkassar för hemleverans är till exempel ICA, Hello Fresh, Marleyspoon, City Gross, Matkomfort, Coop och Ecovica. Det finns verkligen en kasse för alla där ute, det gäller bara att hitta rätt. Men hittamatkassen.se hjälper dig att navigera i djungeln.

Läs mer om hur du kan hitta rätt matkasse

Hos hittamatkassen.se kan du läsa vidare om företagen bakom matkassarna och få all information på samma ställe utan att behöva klicka runt på en massa olika sidor. Du kan lätt jämföra pris, innehåll och leveransvillkor, samtidigt som du kan filtrera sökfunktionen efter dina hushållsbehov. Det är dessutom värt att veta att hemleverans av en färdigkomponerad veckomeny inte längre är förbehållet storstäderna. Hos Hittamatkassen kan du enkelt söka upp de alternativ som finns tillgängliga på just din ort, oavsett om det är Karlstad, Mölndal eller Örnsköldsvik.

Och är inte matkassarnas egna instruktioner tillräckliga, kan du hitta en hel del matlagningstips även hos hittamatkassen.se! Här hittar du råd om hur du får barn att äta grönsaker eller hur du håller ned kostnaden för jobblunchen. Och mycket mer.

Comments are closed.