fbpx

Red & White Slaw

by • juli 30, 2019 • Grilltillbehör, Grönsaker, Recept, Vegetariskt & grönsakerComments (1)7831



En rikigt skön slaw som passar utmärkt till low & slowkörda rätter som brisket, pulled pork och ribs.
Men även till det mesta som är grillat.

En snabb slaw där jag utgått från grundreceptet på Holy Smokes Red Slaw och förfinat något efter egen smak.

Du behöver:

  • 300 g Rödkål
  • 300 g vitkål
  • 2 Morötter
  • 1/2 Grönt äpple (välj med mycket syra, typ Granny Smith)
  • 2 Gröna salladslökar
  • 1 dl Rapsolja
  • 0,5 dl Äppelcidervinäger
  • 1 tsk Salt
  • 1/2 tsk Svartpeppar

 

Gör så här:

  • Riv vitkål, rödkål och morötterna grovt
  • Skala och riv äpplet
  • Finhacka salladslöken
  • Blanda i en skål.
  • Blanda ihop vinegretten tillsammans med salt och peppar
  • Slå allt över salladen och kram i vinegretten ordentligt.
  • Låt stå och dra minst 20 min och smaka sedan av med ev mer vinäger, salt och peppar.

 

(Visited 3 691 times, 1 visits today)
Pin It

One Response to Red & White Slaw

  1. Willson skriver:

    You must taste Black Chicken Meat, It’s delightful!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *