Björns Burgers from Hell

by • maj 5, 2013 • KöttComments (0)1217

Det här är inga hamburgare för den mesige.
Rejält med hetta, men också mycket smak.Här följer receptet.

 

Du behöver:

  • 1 kg nötfärs
  • 8 tsk potatismjöl
  • 8 tsk worcestershire-sås
  • 2 droppar Mad dog 357 ghost pepper sauce (eller annan riktigt stark sås)
  • 2 droppar liquid smoke (Om du vill ha lite röksmak, kan uteslutas)
  • 2 tsk salt
  • 2 tsk lökpulver
  • 2 st äggulor

 Gör så här:

  • Lägg alla ingridienser utom Mad dog-såsen, worcestershiresåsen i en skål.Blanda dessa två såser ordentligt och häll på.
  • Blanda runt färsen ordentligt så alla kryddor fördelar sig.
  • rulla runda bollar i valfri storlek och platta sedan ut till burgare. (ju större desto bättre!)
  • Grilla över direkt hög värme fär att få schysst yta på dem.
  • Lägg sedan över till indirekt värme och kör klart dem där.

Jag gillar när dom är lite rosa i mitten.

Föredrar du vanliga hamburgare så uteslut helt enkelt Mad Dog-såsen, men tillsätt då två msk nymalen svartpeppar.

1

(Visited 226 times, 1 visits today)

Pin It

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *