Detta är ett fantastiskt grymt grilltillbehör på alla sätt och vis.
Alla älskar väl lökringar och jag kan sätta min högra hand på att alla älskar bacon.
Varför inte kombinera dessa två och göra ett ”one hell of” grilltillbehör.
Du behöver:
- Några hela stora gula lökar
- Bacon
Gör så här:
- Skala löken
- Skär tjocka skivor av löken
- Separera ringarna och spara dom största
- Linda bacon runt hela ringen
Räkna med en baconskiva per ring, dom största ca 1,5 skiva
Jag kör mina på gasolgrillen och hänger dom i varmhållningsgallret på grillspett i metall. Under ställer jag en aluminiumform som tar hand om fettdroppet.
Har du inte möjlighet till att använda varmhållningsgallret så lägg dom i en grillform.
Här är det riktigt hett som gäller, så varmt som möjligt.
När du fått baconringarna krispiga så plocka av och servera direkt.
Ät som dom är, eller doppa i het bbqsås.
Skölj ner med en riktigt kall öl.
Kanske gillar du också:
Ciderrimmade Baby Backs Next Post:
Bourbon & Maple BBQ Beans