Bottle Caps är ett superenkelt tillbehör eller side.
Dessa är perfekta att snaska på under tiden du står vid grillen
Dessutom är dom grymma till en riktigt riktigt kall öl.
Superenkla och snabba att göra
Du behöver:
- Jalapenos (Eller välj din favorit bland alla chilisorter)
- 1,25 dl mjöl
- 1/2 tsk vitlökspulver
- 1/2 tsk paprikapulver
- 0,5 dl riven parmesan
- Salt och peppar efter smak
- 2 ägg
- olja till fritering
Gör så här:
- Värm din fritös till 180 grader eller värm på olja i en stekpanna
- Blanda ihop alla torra ingredienser och pamesanen
- Knäck i äggen i blandningen och rör tills du har en krämig röra
- Skär chilin i skivor
- Täck med paneringen så den sätter sig ordentligt.
- Fritera ett par minuter.
- När chilin är gryllenbrun plockar du upp dem
- Serveras till en kall öl (eller två)Porslin och skärbräda från hemoinreda.se
Kanske gillar du också:
JUL PÅ BBQLOVERS.SE Next Post:
Nyår på grillen