fbpx

Vilka restauranger är värda att besöka i Las Vegas

Det råder ingen tvekan om att Las Vegas är känt över hela världen, inte bara för sina spelställen som erbjuder no deposit bonus för sina utsökta kulinariska mästerverk. Restaurangerna i Las Vegas är förstklassiga och staden är värd titeln kulinarisk huvudstad. Detta beror delvis på att Sin City lockar till sig kända kockar och de begåvade team som arbetar för dem. Men det beror också på att det finns hungriga (och törstiga) lokalbefolkningen här med en stor smak för säsongsbetonade produkter och gourmetmat. Och så finns det otaliga japanska, kinesiska, koreanska och vietnamesiska restauranger som erbjuder traditionella rätter i den föga uppmärksammade men underskattade Chinatown i Vegas. Vilka restauranger i Las Vegas är verkligen värda ett besök?


é av José Andrés

Kocken José Andrés populära tapasrestaurang Jaleo, som ligger på The Cosmopolitan, har ett kockbord med nio platser som är en av de mest omtalade platserna i stan. Det är inte i köket utan i ett separat rum utanför restaurangens huvudvåning. I kontrast till den färgstarka och avslappnade inredningen på Jaleo är miljön på é by José Andrés dramatisk:

  • röda sammetsgardiner;
  • lyxiga glasväggar;
  • en bardisk med stålskiva.

Varje tvåtimmarsmiddag innehåller en bländande serie av mer än 20 spanskinspirerade rätter tillsammans med fina viner och finurliga cocktails som Cava Sangria, gjord på vit cava, gin och färsk frukt. Efter allt detta är allt som återstår att göra att slappna av och spendera lite tid med att spela pay n play casino utan svensk licens, ett tillvägagångssätt som gör att du kan koppla av och ladda upp dina batterier.

Lakeside

På Lakeside har gästerna på denna fantastiska fisk- och skaldjursrestaurang en fantastisk utsikt över Wynn Hotels Lake of Dreams. Kocken David Walzog har specialiserat sig på mat från havet till bordet, och på menyn finns en rad rätter som tillagas med färsk fisk som fångats under hållbara förhållanden och som levereras från Hawaii. När du sitter i en sådan idyllisk utomhusmiljö och njuter av stekt krabba och hummerravioli känner du dig långt borta från den livliga Strip. Om du är sugen på kött har Lakeside också en utmärkt lista med ”charred steaks”, inklusive en dekadent ribeye med chilikotlett och kungskrabba som kan delas för två.

CUT av Wolfgang Puck

Den berömda österrikiska kocken Wolfgang Puck har länge varit en viktig aktör på Vegas finrestaurangscen. CUT, hans exklusiva steakhouse på The Palazzo, är det mest omtalade stället just nu. Estetiken här är delikat och förförisk, med spegeltak, glödande glasarmaturer, polerade träbord och mysiga läderbås. För en klassisk Vegas-aptitretare kan du börja med Louis-cocktailen med Alaskan king crab och Carolina-rekor. Den här Instagram-värdiga rätten serveras med kryddig tomatpepparrot. Välj sedan från en imponerande lista med stekar, från gräsbetat australiskt nötkött till kryddade Tomahawk-ribs med ben – en så stor biff att du troligen inte kommer att kunna äta upp den själv.

Picasso

Det är svårt att veta vad man ska titta på när man äter på Picasso, Julian Serrans glamorösa moderna franska restaurang på Bellagio Hotel. På ena sidan finns en magnifik utsikt över anläggningens berömda fontäner. På andra sidan hänger Picasso-originaler på väggarna. För att inte tala om den dekorativa franska utsmyckningen och de imponerande tallrikarna som kockarna i vita handskar graciöst bär ut ur köket. Välj prix-fixe-menyn, som innehåller förrätter som pocherade ostron och varm vaktelsallad, följt av chilenska havsabborre, kalvkotletter eller rostad duva och avslutas med en fantastisk dessert.

Sage

Kocken Sean McClain, som fått flera James Beard-priser och nomineringar, är den begåvade skaparen av Sage, en modern restaurang som serverar mat från gården till bordet. Här, i en sofistikerad lokal med lysande ljuskronor och minimalistisk inredning, fokuserar McClain på färska och säsongsbetonade ingredienser, inklusive fisk och skaldjur, kött från specialiserade gårdar och lokala produkter. Populära förrätter är allt från det långsamt kokta ägget med svart tryffel till tartar av Wagyu-beef med krossad kaprisaioli. Som huvudrätt kan du prova Isle of Man-kastruskor i saltkaramell eller Wagyu-biff med shiitake-svamp.

Det finns så många restauranger och matställen att välja mellan i Las Vegas att man kan bli förvirrad. Staden är fylld av alla typer av restauranger som erbjuder utsökta thailändska, amerikanska, europeiska och många andra rätter. Sortimentet kan överraska alla spelare som kommer till denna fantastiska stad. Där kan du fördjupa dig helt i spelvärlden och smaka på de bästa rätterna från hela världen.

 

Comments are closed.