fbpx

Rolig BBQ Reklam

Rolig BBQ Reklam

 

Sommar, sol och självklart dags för massvis av BBQ! Äntligen är den bästa BBQ säsongen här igen på allvar. Vad är en sommar utan BBQ? Vi njuter av att grilla olika livsmedelsprodukter på olika typer av grillar. Man kan grilla det mesta! Kött, fisk, fågel, grönsaker, även efterrätter och skaldjur passar bra att tillaga över grill för att nämna några vanliga exempel. Vi har i år haft riktigt tur med vädret i Sverige hittills denna sommar, det har häpnadsväckande nog varit grillförbud på sina håll i landet pga den långa torra perioden med hetta. En grill kan bli en stor brandfara om den inte hålls under uppsikt och placeras på rätt underlag. Men till och med när det är grillförbud eller när det regnar ute passar det ändå att grilla, speciellt smidigt blir det då med en elektrisk grill som man även kan grilla med inomhus.

 

Många träffar släkten extra mycket under sommarmånaderna och semestrarna. En vanlig sammankomst blir en ”familje BBQ” hemma hos någon i släkten. En klassisk grilltillställning, men som inte alltid kanske är det roligaste (om sanningen ska fram enligt många)! I många släkter går man generellt sätt inte alltid ihop rent socialt och ofta stör flera individer sig på varandra, mer eller mindre öppet. Blodsband i all ära, men ibland står man knappt ut med sällskapet… Tur iallafall att man kan trösta sig med att maten är god under en familje BBQ – grillat är bäst!

En lite rolig BBQ reklam som speglar just det klassiska halvtaskiga ”släkt BBQ scenariot” ligger uppe på en Australiensk Youtube kanal och är en reklam från Lottoland (finns i Sverige också på Lottoland.se). Du hittar reklamen om du går in på Youtube och söker på ”Lottoland Australia TV Spot – Family ”BBQ”. I reklamen ska alla familjens mobiltelefoner samlas in och läggas i en skål – eftersom släkten ska socialisera sig med varandra under BBQ middagen och inte vara upptagna med sina telefoner. Alla följer lydigt regeln trots att dem egentligen inte vill, men det finns en som smiter undan, nämligen familjens mormor! När hon blir ombedd att även hon lägga bort sin telefon, tar hon fram telefonen och meddelar att hon vill ta ett familjefoto på dem andra, som ser lagom roade ut. Det hon egentligen är intresserad av att kolla av på sin telefon är US Powerball Jackpot som har en jackpot på 600 miljoner australiska dollar. För att få dem andra att se glada ut på fotografiet så ber hon släkten att dem ska le som om dem har vunnit flera miljoner på spel! Vem skulle inte se glad ut om man kammade hem en sådan jättevinst? Det vore inte helt fel och skulle säkert generera i extra många smarriga lyxgrillningar.

 

Vi önskar dig en glad sommar och hoppas att du kommer få äta mycket grillat!

Comments are closed.