fbpx

Möts av en snygg italienare i köket – varje dag

Det finns en anledning till att köket kallas för hemmets hjärta. Det är oftast här de mest lyckade festerna slutar och det är här vi börjar vår dag. Det är här man samlas efter arbetsdagen för gemenskap och god mat.

Kanske vill du ta din matlagning till nästa nivå och vill mötas av en snygg, pålitlig italienare i köket. Vad sägs om Panoramagic som är ILVES senaste tillskott och har en unik design som kombinerar de professionella kökens tekniska egenskaper med den italienska designkulturen. Eller passar Professional Plus dig och ditt kök bättre? Det är en klassiker i rostfritt eller grafit matt, svart eller vitt och med raka vred och handtag i rostfritt, proffskänsla och restaurangstuk.

En av de mest unika sakerna med ILVEs gasspisar är de nästan stora valmöjligheterna. Med flera modeller, storlekar från 60 till 150 cm, upp till åtta olika färger och en mängd varianter på hällar och ugnskombinationer att välja mellan är det bara att påbörja resan för att hitta den perfekta kombinationen för ditt kök.

Det var de två matglada vännerna Eugenio Illotti och Evelino Berno från den lilla staden Campodarsego, utanför Venedig, som startade fabriken under 1950-talet. Eftersom de älskade god mat och kunde en hel del om tillverkning började de producera spisar för lokala restauranger vilket så småningom utvecklades till fullskalig produktion av exklusiva, handgjorda spisar för kvalitetsmedvetna matälskare som i dag säljs över hela världen. Varje spis tillverkas för hand och har så gjort sedan starten.

 

Även om gasspisen är en av världens äldsta spistyper, har den fortfarande en rad fördelar, som moderna spisar inte har. Dessa gör gasspisen till det föredragna verktyget för kockar och andra finsmakare, som har en passion för matlagning. Med en gasspis känner du att du har en annan form av kontroll över matlagningen. Du kan blixtsnabbt justera lågan och därmed kontrollera hettan. Du ser också väldigt enkelt om lågan är för hög eller om den är för låg och lågan svarar direkt när du väljer att reglera den. Att laga mat på en gasspis kan skrämma många, främst på grund av okunskap. Gasspisar kan anslutas antingen till stadsgasnät om det finns eller till vanliga gasoltuber. Kontakta alltid en behörig installatör för att se till att installationen utförs rätt.

En ILVE spis har utöver kraftfulla brännare också olika hällfunktioner, beroende på modell och storlek. Spisarna finns med en mängd olika hälltyper. Vanliga gasbrännare, stekbord, glaskeramik- och induktionshäll, grillhäll, fritös, med mera. Beroende på spisens eller hällens storlek har den varierande antal brännare och kombinationer. Välj den uppsättning som passar dig och din matlagning bäst. Många av spisarna är dessutom utrustade med rotisserie, för långsam roterande grillning på spett.

Så är du och din matlagning värd det bästa? Se till att skaffa dig en snygg italienare som möter dig i köket, varje morgon.

Comments are closed.