Ett ruskigt gott tillbehör till det mesta.
Dessutom är det busenkelt att göra.
Blir bäst med färska Jalapenos, men fungerar även att göra med inlagd Jalapeno.
Du behöver:
- Ett bröd (förslagsvis ett lantbröd av något slag)
- 1 förpackning färskost
- 1/2 dl riven lagrad Cheddarost
- 1 vitlöksklyfta
- Färska jalapenos
- Persilja till garnering
Gör så här:
- Gör i ordning din grill för indirekt värme och ca 200 grader
- Dela brödet på hälften, på längden
- Snitta brödet något så fyllningen går ner lite
- Ta bort fröerna från Jalapenosen och hacka grovt (gör några skivor med)
- Blanda ihop alla ingredienser i en skål
- Bred ut röran över brödhalvorna och grilla i ca 10-15 min tills osten smält och brödet fått fin färg.
- Skär upp och servera som tillbehör till valfri grillrätt.
Kanske gillar du också:
BBQLovers by Orangeriets Grillskola 170617 Next Post:
Helgrillad Blomkål
Tack Björn detta recept var fantastiskt gott
Kan man göra det i ugnen?
Absolut 🙂