fbpx

Chef’s Table: BBQ – ny serie för grillälskare

Chef’s Table: BBQ – ny serie för grillälskare

Älskar du att grilla och laga mat? Chef’s Table: BBQ som hittas hos Netflix bidrar med otrolig underhållning och matlagning som kommer få dig att vilja ställa dig bakom grillen omedelbart. Följ duktiga kockar när de lagar sina paradrätter, samt lär dig och ta del av deras fantastiska skapelser och recept. Den nya säsongen fokuserar främst på grillning, exempelvis olika rätter, hur det blev en populär tillagningsform och mycket mer.

 

Om du inte har tillgång till säsongen på grund av geografiska restriktioner kan du exempelvis använda en VPN för att kringgå detta. Som en ytterligare bonus får du även andra typer av fördelar, exempelvis bättre säkerhet tack vare kryptering, vilket även bidrar till en utökad anonymitet. Det finns flera olika tjänster att välja mellan, både kostnadsfria varianter och betalalternativ, du väljer själv vilket alternativ som passar bäst för dig. Med NordVPN coupon får du dock tillgång till ett bra alternativ.

Vad serien erbjuder

Den nya säsongen av Chef’s Table fokuserar på grillning (BBQ). Här följer vi fyra kompetenta kockar som delar med sig av sina fantastiska kunskaper och filosofier relaterade till grillning och matlagning.

 

Serien har varit väldigt populär sedan starten 2015, men den nylanserade spin-offen Chef’s Table: BBQ har även visat sig vara något som tittarna vill ha. I den nya säsongen får vi följa fyra riktiga karaktärer som visar upp vad de kan, samt bidrar med en rejäl dos av feelgood och underhållning. Följande fyra kockar deltar i den nya säsongen som släpptes den 2 september 2020:

 

  • Tootsie Tomanetz – Snow’s BBQ i Lexing, Texas, USA

 

Den 85-åriga Tootsie jobbar hos den prisbelönta restaurangen Snow’s BBQ i Lexing, Texas. Hon lärde sig grillningens konst av sin man som hon jobbade tillsammans med tidigare, men hon sålde deras gemensamma restaurang och tog anställning hos Snow’s BBQ när hennes man gick bort 2003. Tootsie’s långa erfarenhet och intresse gör henne till en fantastisk kock.

 

  • Lennox Hastie – Firedoor i Sydney, Australien

 

Lennox började sin matresa vid 15 års ålder, samt har sedan dess jobbat på många Michelin-belönade restauranger, men är nu kock hos Firedoor i Sydney. En otroligt talangfull och nyfiken kock.

 

  • Rodney Scott – Rodney Scott’s Whole Hog BBQ i Charleston, South Carolina, USA

 

Rodney har jobbat med grillning sedan han gick ut gymnasiet, samt är nu mannen bakom Whole Hog BBQ i Charleston, South Carolina. Han är känd för att grilla hela grisar och tar vara på så mycket kött som bara möjligt går. En otroligt fascinerande tillagningsprocess!

 

  • Rosalia Chay Chuc – Cochinita Pibil i Yaxuna, Mexiko

 

Rosalia tar inspiration från det lokala området i Yaxuna och använder metoder som utövats under flera hundra eller tusentals år. Hennes kunskap och användning av traditionella metoder gör hennes matlagning till något alldeles extra.

Vem serien passar för

Den nya säsongen av Chef’s Table kommer tilltala de flesta som älskar mat och matlagning. Om du tyckte om de tidigare säsongerna kommer du säkerligen att älska deras nyaste säsong och spin-off – Chef’s Table: BBQ.

 

Ni som älskar grillning och liknande typer av mat och matlagning får absolut inte missa den här fantastiskt underhållande säsongen. De fyra kockarna som bidrar med sina kunskaper och filosofier gör det på ett väldigt spännande, underhållande och informationsrikt sätt, något som kommer få dig att vilja ställa dig bakom grillen med en fin och saftig köttbit.

Varför man inte får missa den här serien

Det finns många anledningar till varför man skulle vilja se den här säsongen av Chef’s Table, och väldigt få anledningar till att missa den. Den här säsongen bidrar med rafflande underhållning, men också ger dig information om hur du själv tillagar dessa fantastiska rätter och recept, något du säkerligen kommer att älska oavsett om du är intresserad av grillning eller inte.

 

Även om serien främst riktar in sig på grillning betyder det självklart inte att ni som inte gillar grillning inte kommer att gilla den här säsongen. Chef’s Table: BBQ erbjuder mycket mer än bara matlagning, vilket resulterar i en omfattande upplevelse som kommer tilltala många olika smaker och tycken.

Slutord

Om du älskar mat och matlagning får du absolut inte missa den nya säsongen av Chef’s Table. Här lagar fyra otroligt duktiga kockar sina bästa maträtter vad gäller grillning, något som resulterar i fantastisk underhållning som bjuder på informationsrika recept och tekniker, men även bra konversationer och visuellt tilltalande maträtter.

 

Serien rekommenderas starkt, speciellt för er som älskar matlagning och i synnerhet grillning. Hur som helst kommer ingen att bli besviken, ni kan därmed med allra största sannolikhet känna er säkra på att den här säsongen av Chef’s Table kommer att leverera underhållning på en väldigt hög nivå. Ha så kul!

Comments are closed.