fbpx

Bjud på grillat till spelkvällen

Bra grillat ska ta tid att göra – det vet alla som grillar oavsett om man är nybörjare eller grillmästare. Därför är det bra om man planerar en aktivitet med gästerna som också tar en del tid. Fixar du en riktig spelkväll med dina vänner har du bra underhållning i många timmar. Dessutom behöver du själv inte vara med varje runda i spelet utan kan lämna bordet och se till att grillen sköter sig som den ska.  

 

Det mesta går att tillaga på grillen och dessutom är det alltfler som använder grillen för matlagning året om. När du fixar en spelkväll med grillat kommer både maten och underhållningen bli väldigt uppskattat.

 

Om du själv vill vara med och spela mellan serveringarna är poker ett bra spel, du behöver inte vara med i varje hand utan kan stå över och fylla på käk. Det finns många fördelar med grillning, mycket av det som ska tillagas går antingen bra att förbereda för snabb tillagning eller laga långsamt och sköter sig själv.

 

Lär dig spela poker som ett proffs

Vill du känna dig trygg med spelet och få en bättre spelupplevelse – hitta ett nätcasino som har gott om valmöjligheter. Ta reda på vilken typ av poker som dina vänner vill spela och gå sedan in i livekategorin och kolla på när andra spelar ett tag innan du själv ger dig in i spelet.

 

Poker är rätt enkelt och har ett par olika turer beroende på vilken typ av spel som spelas och som du behöver bli bekant med. Komma väl förberedd till bordet när det är dags kommer göra kvällen ännu trevligare för dig som värd.

Planera spelkvällens mat i flera steg

För det första bör maten gå att äta med en gaffel eller liknande, gärna i munsbitar. Maten ska helst inte heller vara allt för rinnig eller flottig då spelare kan råka märka korten vilket inte är önskvärt.

Tänk gärna på att servera maten i olika grupper, börja med till exempel olika bitar av fisk och ljust kött. Nästa omgång kan vara grönsaker och frukter som kål och ananas för att sedan bjuda på tyngre bitar av kött och korv innan du avslutar med en efterrätt.

 

Våga testa att inte ha potatis eller annan kolhydrat utan bjud på endast protein, utmana dig och sällskapet genom en variation på det som ska ätas med olika köttbitar, grönsaker och frukter. Med stor sannolikhet kommer dina gäster inte märka att det saknas potatis om du inte nämner det.

 

Genom variation på det som serveras hålls smaklökarna vakna och gästerna kommer kunna hitta sin favorit i varje omgång. Servera ca fyra olika saker i varje omgång så kommer det finnas något som passar alla. Förbered små skålar med lite olika såser och dressingar som gästerna kan kombinera sina munsbitar med.

 

Avsluta med något gott och fräscht till efterrätt, en gino gjord i grillen med glass och grillade maränger kommer imponera. 

Comments are closed.