fbpx

Authors

All

<<Back

About Hempa Saari

Hejsan. Jag är en 50 + are som älskar mat. Jag gillar att prova tillagning av mat samt förädla råvaror genom tex rökning , torkning samt inläggningar Jag gillar att göra det vi äter hemma själv. Innehåller ett recept grillad paprika så grillar jag den själv. Frun delar matintresset så jag har ett jättebra bollplank att bolla idéer tillsammans med. Jag jobbar med att bygga olika lösningar för event och festivaler så matlagning har blivit ett sätt att koppla av för mig. Jag gillar när en idé väcks hos mig eller frun om att höja smaken i någon måltid genom att tillföra något rökt och hur vi diskuterar tillväga gångsätt. Sedan smakar ju allt godare tillagat med glöd så det brukar bli första hands valet som tillagningsmetod. Visst har man funderat över ifall man är riktigt klok när det är -20 ute och jag väljer att tända upp ? Inspiration hämtar jag från många håll till våra måltider. Olika kokböcker samt nätet ger ofta en grundidé som vi försöker tillaga med råvaror efter säsong

Administrator

Editor

Author

<<Back

About Hempa Saari

Hejsan. Jag är en 50 + are som älskar mat. Jag gillar att prova tillagning av mat samt förädla råvaror genom tex rökning , torkning samt inläggningar Jag gillar att göra det vi äter hemma själv. Innehåller ett recept grillad paprika så grillar jag den själv. Frun delar matintresset så jag har ett jättebra bollplank att bolla idéer tillsammans med. Jag jobbar med att bygga olika lösningar för event och festivaler så matlagning har blivit ett sätt att koppla av för mig. Jag gillar när en idé väcks hos mig eller frun om att höja smaken i någon måltid genom att tillföra något rökt och hur vi diskuterar tillväga gångsätt. Sedan smakar ju allt godare tillagat med glöd så det brukar bli första hands valet som tillagningsmetod. Visst har man funderat över ifall man är riktigt klok när det är -20 ute och jag väljer att tända upp ? Inspiration hämtar jag från många håll till våra måltider. Olika kokböcker samt nätet ger ofta en grundidé som vi försöker tillaga med råvaror efter säsong

Contributor

Subscriber

About Björn Mineur

Chefredaktör för BBQLovers.se med ett brinnande intresse för grillning och BBQ. Arbetar som demonstratör för Weber samt grilla så fort tillfälle ges.

Comments are closed.