fbpx

Authors

All

<<Back

About Robin Silferpil

Robin Silferpil Brun 30år Driver instagramen Robins_bbqhorna Brinner för grillning och rökning. Jag började grilla ordentligt med en Weber 2012 redan då var jag mycket intresserad av matlagning,framförallt ala carte. Såg en utmaning i att ta ut ala carte på grillen, och det har jag gjort och så roligt jag haft . På vägen snöade jag in på Hamburgare och hittade massa annat roligt,ribs,pp,pb,bc. Röka och kallröka det finns inget stop på hur roligt jag kan ha vid en grill.. och apropå grill, det finns bara en sort för mig Weber 🙂 Jag grillar helst, kol men efter blindtester gjorts även med gasol så insåg jag att det går inte urskilja om det görs rätt och har därefter även tagit gasolgrillen till mitt hjärta men visst, det är något spec att få pyssla med briketterna och lägga en snake.

Administrator

Editor

Author

<<Back

About Robin Silferpil

Robin Silferpil Brun 30år Driver instagramen Robins_bbqhorna Brinner för grillning och rökning. Jag började grilla ordentligt med en Weber 2012 redan då var jag mycket intresserad av matlagning,framförallt ala carte. Såg en utmaning i att ta ut ala carte på grillen, och det har jag gjort och så roligt jag haft . På vägen snöade jag in på Hamburgare och hittade massa annat roligt,ribs,pp,pb,bc. Röka och kallröka det finns inget stop på hur roligt jag kan ha vid en grill.. och apropå grill, det finns bara en sort för mig Weber 🙂 Jag grillar helst, kol men efter blindtester gjorts även med gasol så insåg jag att det går inte urskilja om det görs rätt och har därefter även tagit gasolgrillen till mitt hjärta men visst, det är något spec att få pyssla med briketterna och lägga en snake.

Contributor

Subscriber

About Björn Mineur

Chefredaktör för BBQLovers.se med ett brinnande intresse för grillning och BBQ. Arbetar som demonstratör för Weber samt grilla så fort tillfälle ges.

Comments are closed.