Viltkött

Innertemperaturer på vilt och renkött

 Rare Medium  Well done
Renstek 58° 60° 70°
Hjortfile 58° 60° 70°
Hjortstek 65° 68° 70°
Rådjurssadel 60° 62° 65°
Rådjursstek 60° 65° 70°
Vildsvin 72°
Vildsvinsstek 72°
Älgfilé, kalv 65°
Älgkött kalv, biff 60° 65° 70°
Älgfilé 58° 65° 70°
Älgstek, fransyska 70° 72° 75°
Älgkött kalv, entrecôte 60° 65° 70°
Älgkött, biff 58° 65° 70°
Älgkött, entrecôte 58° 65° 70°

About Björn Johansson

Chefredaktör för BBQLovers.se med ett brinnande intresse för grillning och BBQ. Arbetar som demonstratör för Weber samt grilla så fort tillfälle ges.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *