Pimento Dip

by • juli 16, 2016 • Grilltillbehör, ReceptComments (0)4333



Detta tillbehör käkade jag första gången på en tapas-restaurang i Barcelona.
Sedan dess har jag inte kunnat glömma det.
Av en slump kom jag över ett recept på en liknande röra som jag gjorde till mitt eget.

En helt fantastisk dip som passar utmärkt till det mesta som är grillat.
Den är även en ”killer” att käka som tapenad på Crostini eller baguetter.
det är även supergott att dippa pommes i.
Här har vi använt egenodlade Pimentos de Padron från vår ChiliFarm.

Du behöver:

    • 500 g Riven lagrad Cheddar
    • 200 g Philadelphiaost
    • 1 dl majonäs

    • 1 tsk vitlökspulver

    • 1 tsk lökpulver

    • 1 fint hackad jalapeno (om du vill ha den stark annars låt bli)

    • 100 g fint hackad Pimentos de Padrone
    • 
0,5 dl creme fraiche

    • salt och peppar efter smak

Gör så här:

  • Finhacka Jalapeno och Pimentos de Padrone
  • Blanda samma allt i en skål och låt stå minst två timmar i kyl innan servering.
(Visited 2 078 times, 1 visits today)

Pin It

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *