PE’sPLaZzAs BBQ Burger

by • juni 23, 2016 • BBQLovers Burger Open 2016, BurgareComments (0)1347


Bidraget PE’sPLaZzAs BBQ Burger i BBQLovers Burger Open 2016 kommer från Pierre Elmgren

RÖSTA PÅ PIERRE

TÄVLA SJÄLV

Du behöver:

1 kg Högrev (70%)

Bacon ca 10 % för talgens skull & för den lätta smaken av rök kött från babyribbs  10% Köttet från oxsvans 10% för smakens skull

Mal färsen 3 gånger

2 msk ca Salt (maldon flingsalt )

2 msk ca Svartpeppar (tellicherry blackpepper)

2-3 msk ca Umamin

Som du ha på köttet vid andra malningen så du blandar runt det med färsen under tredje gången.

 

Smaksätt runt om med tillbehör

Just denna burgare har

Kolrostat briochbröd

Med en klassisk dressing i botten

Blandad grönsallad

Burgare 1

Pepper jack Chess

Burgare 2

Tomat

Gurka

Lök

 

Dressing

 

Majonnäs ( hemslagen helst)

2-3 msk Bostongurka

1-2 msk jonnys senap

1-2 msk ketchup

 

Sedan grillar du hamburgaren på ett stek bord på grillen för att slippa att all god smak droppar bort i  glöden

 

Pierre Elmgren

RÖSTA PÅ PIERRE

 

 

(Visited 290 times, 1 visits today)
Pin It

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *