More is More

by • juni 22, 2016 • BBQLovers Burger Open 2016, BurgareComments (0)1553



Detta bidrag är inskickat av Robin Silferpil.

Jag började grilla ordentligt med en Weber 2012 redan då var jag mycket intresserad av matlagning,framförallt ala carte. Såg en utmaning i att ta ut ala carte på grillen, och det har jag gjort och så roligt jag haft .

På vägen snöade jag in på Hamburgare och hittade massa annat roligt,ribs,pp,pb,bc. Röka och kallröka det finns inget stop på hur roligt jag kan ha vid en grill.. och apropå grill, det finns bara en sort för mig Weber 🙂 Jag grillar helst, kol men efter blindtester gjorts även med gasol så insåg jag att det går inte urskilja om det görs rätt och har därefter även tagit gasolgrillen till mitt hjärta men visst, det är något spec att få pyssla med briketterna och lägga en snake.


RÖSTA PÅ ROBIN
Recept:

Hembakta brioche , smörrostade . Bladsallad.

Cremecheese.

Syrade honungskanderade äpplen med chili .

Grovmalen Hängmörad högrev & bringa på svenskt lokalt köttt.

Grottlagrad gruyere.

Gravad äggula.

Riven & skivad färsk vintertryffel.

Smörfräst Shii-tak’e svamp .

Toppad med lufttorkad pata negra.

RÖSTA PÅ ROBIN

(Visited 459 times, 1 visits today)
Pin It

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *