Creamed Corn

by • september 11, 2016 • Grilltillbehör, Övrigt, ReceptComments (0)3494



Detta är ett klassiskt BBQ-tillbehör från den Amerikanska södern.
Supergott till dom flesta grillrätter som ett sidotillbehör.
Vill du få lite mer djup smak använder du egengrillad färsk majs istället för burkmajs.

Du behöver:

  • 3 burkar majs
  • 3 dl vispgrädde
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 chilipeppar
  • 1 tsk salt
  • Saften av en halv lime
  • 1 krm Svartpeppar
  • smör

 

Gör så här:

  • Hacka chilin och pressa vitlöken.
  • Fräs snabbt i lite smör i en kastrull.
  • Tillsätt majs och grädde
  • Låt sjuda i ca 10 minuter
  • Mixa sedan hälften av blandningen med stavmixer.
    Häll tillbaka i kastrullen och smaka av med salt, peppar och limesaft.
  • Servera som side till valfri grillrätt.

 

(Visited 2 014 times, 1 visits today)

Pin It

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *